Loading map...

Kapanon | Me Qira | Rruga Nacionale Shijak-Durres

Aksi Shijak-Durres,
Durres, Albania
6,000€ per month For Rent
Industriale
  • 181
  • 0
  • 3000 sq m
Megi Menkulazi
Megi Menkulazi
Call Agent

Share property

Description

Kapanon | Me Qira | Rruga Nacionale Shijak-Durres.

📍 Rruga Nacionale Shijak-Durres.

📐 Sip. 3000 m2  (nga te cilat 1200 m2 kapanon dhe 1800 siperfaqe toke)

💶  6000 Euro/Muaj

Zone e banuar dhe  industriale ne Durres. Parametrat e kapanonit jane me standarte te larta. Kapanoni eshte bere me leje ndertimi.

Zona me facilitetet e saj jep mundesi te ndryshme per shfrytezimin e ambientit.

🌐 https://probroker.al/
☎️ +355697001430
📩[email protected]

 

Details

No additional information.