Loading map...

Godine Biznesi | Me Qira | Rr. Myslym Shyri / Prane Drejtorise Policise

Rruga Myslym Shyri / Prane Drejtorise Policise, Rruga Myslym Shyri,
Albania
12,000€ Per Month For Rent
Dyqan
  • 1083
  • 0
  • 6 Bedrooms
  • 6 Bathrooms
  • 638 sq m
ProBroker
ProBroker
Call Agent

Share property

Description

GODINË BIZNESI ME QIRA TEK RR. MYSLYM SHYRI / PRANE DREJTORISE POLICISE
📍 Rr. Myslym Shyri / Prane Drejtorise Policise / Ish Adidas
📐Sip. 638 m2 / 6 Kate
🧭 Zone Premium
• Godinë Biznesi në Qira tek Rr. Mylsym Shyri, pranë Drejtorise Policise. Godina ndodhet në një ndër zonat më elitare të Tiranës, akses direkt me çdo shërbim të mundshëm dhe siguri maksimale për zonën.
• Objekt bashkëkohor i organizuar në 5 kate + 1 kat nentoke, me një cilësi të lartë ndërtimi, fasade xhami harkore me mundesi te larte reklamimi dhe me nje organizim perfekt i sipërfaqeve të brendshme ne cdo kat.
• Godina e Biznesit është e përshtatshme për aktivitete të ndryshme kombëtare ose ndërkombëtare, duke përfshirë këtu Ambasada, Institucione Financiare, Konsullata, Korporata, Headquarters etj.
___________________
Për më shumë informacion na kontaktoni:
☎️ +355695588034

Details

No additional information.