Loading map...

Apartamente 3+1/ 2+1/ 1+1/ Duplex | Ne Shitje | Gjiri Lalzit / Kompleksi “LURA 5”

Kompleksi Lura 5, Gjiri i Lalezit,
Tirane, Tirana 1001, Albania
Sipas Kerkeses For Sale
Apartament
  • 710
  • 0
Ardit Kele
Ardit Kele
Call Agent

Share property

Description

Apartamente 3+1/ 2+1/ 1+1/ Duplex | Ne Shitje | Gjiri Lalzit / Kompleksi “LURA 5”

📍Gjiri Lalzit / Kompleksi “LURA 5”

📐Apartamente me siperfaqe te ndryshme

🚗  Poste Parkimi

🧭 Orientim i Favorshem

Disponojme Apartamente te tipologjive te ndryshme (1+1, 2+1, 3+1, Dupleks) te kompleksi “Lura 5”

Lura 5 eshte eshte nje projekt qe do te zhvillohet ne Gjirin e Lalzit, ne Bregdetin Adriatik i cili ka nje peisazh unik prej pishave dhe bimeve karakteristike te zones.

Projekti synon te ruaje kete natyre vibrante sa me shume te jete e mundur, nderkohe qe propozohet nje zhvillim i ri turistik i jashtezakonshem dhe terheqes.
development.

Koncepti kryesor i zhvillimit qe propozohet eshte te jete e bashkelidhur me kontekstin ekzistues te natyres per te krijuar nje mjedis unik me nje theksim te veçante ne natyralitetin e fragmentuar.

Per cdo pyetje, informacion apo vizite ne prone kontaktoni:

🌐 https://probroker.al/

☎️ +355 69 700 14 27

📩 [email protected]

Home Details

No additional information.